جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

آموزش جوجه کشی قرقاول + جزییاتی که باید بدانید

جوجه کشی قرقاول

در این مقاله قصد داریم به مراحل آموزش جوجه کشی قرقاول بپردازیم. پرورش طیور در سال‌های اخیر تبدیل به یکی از کسب‌وکارهای پررونق در کشور ما شده است. سرمایه‌گذاری روی این کسب‌وکارها در صورت داشتن رفتار اصولی و حرفه‌ای می‌تواند درآمد مناسبی برای سرمایه‌گذار به دنبال داشته باشد. البته برای درست قدم برداشتن ابتدا باید با نمات لازم برای این کسب‌وکار آشنا شوید. در غیر این صورت ممکن است با مشکلات زیادی در حین انجام کار روبرو شده و سرمایه خود را از دست دهید. در ادامه نکات اصلی و مهم جوجه کشی قرقاول را با هم مرور خواهیم نمود.

آموزش جوجه کشی قرقاول
آموزش جوجه کشی قرقاول

بیشتر بخوانید: واکسن های مورد نیاز قرقاول

چرا پرورش قرقاول؟

شاید از خود بپرسید که در میان پرندگان مختلف چرا پرورش قرقاول این قدر رونق پیدا کرده است؟ قرقاول پرنده با گوشت فوق‌العاده خوشمزه و البته پرخاصیت است. حتی با وجود قیمت بالایی که گوشت این پرنده دارد باز هم تقاضا برای آن بسیار بالا است. از این رو سرمایه‌گذاری برای پرورش این پرنده می‌تواند سود مناسبی برای سرمایه‌گذار به دنبال داشته باشد. البته حتماً قبل از هر اقدامی با موارد مهمی مانند آموزش جوجه کشی قرقاول آشنا باشید.

نکاتی برای تهیه تخم نطفه‌دار قرقاول

قدم اول در آموزش جوجه کشی قرقاول تهیه تخم‌های نطفه‌دار این پرنده است. بسیاری از کاربران این مرحله را سرسری گرفته و به نکات مهم آن دقت نمی‌کنند. این امر می‌تواند منجر به بروز مشکلات عدیده‌ای در آینده شده و کسب‌وکار شما را به خطر بیندازد. برای تهیه تخم‌های نطفه‌دار قرقاول حتماً باید به نکات زیر دقت کنید:

  • در درجه اول چک کنید که همه تخم‌ها از نظر فیزیکی سالم باشند و از شکستگی و ترک‌خوردگی نداشته باشند.
  • برای تهیه این تخم‌ها سعی کنید از مراکز پرورش معتبر و فروشگاه‌های معتبر استفاده کنید.
  • حتماً باید تخم‌ها از مادرانی سالم باشند.
  • باید مراقب باشید که تخم‌های نطفه‌دار قرقاول خیلی قدیمی نباشند. مدت زمان مجاز برای این موضوع 7 تا 8 روز است. بعد از این مدت کیفیت تخم‌ها کاهش خواهد یافت.
جوجه کشی قرقاول
جوجه کشی قرقاول

بیشتر بخوانید: خواص بی نظیر گوشت قرقاول

آماده‌سازی دستگاه جوجه کشی و تخم‌ها

در قدم بعدی باید تخم‌ها و دستگاه جوجه کشی را برای این کار آماده نمایید. در این مرحله باید با دقت زیادی داشته باشید زیرا ممکن است به تخم‌ها آسیب وارد نمایید. تخم‌ها را ضدعفونی نموده و دستگاه جوجه کشی را نیز ضدعفونی کنید. قبل از شروع روند جوجه کشی باید تخم‌ها را به مدت 24 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا به شرایط عادت نمایند.

شرایط مناسب برای جوجه کشی قرقاول

برای اینکه تخم‌های قرقاول را جوجه کشی کنید باید شرایط مناسبی برای آنها فراهم آورید. در این بخش از آموزش جوجه کشی قرقاول به بررسی این شرایط می‌پردازیم. هم از نظر دما و هم از نظر رطوبت کافی باید شرایط کاملاً ایده آل باشد. کل دوره جوجه کشی قرقاول بسته به انواع آن 23 تا 28 روز است. دمای مناسب در این مدت برای جوجه کشی 37.2 و رطوبت مناسب هم 57 تا 62 درصد است. در دستگاه‌های جدید رطوبت به صورت اتومات تنظیم می‌شود. در دستگاه‌های قدیمی نیز برای این موضوع می‌توانید از رطوبت سنج استفاده نمایید.

آموزش جوجه کشی قرقاول
آموزش جوجه کشی قرقاول

بیشتر بخوانید: آموزش ساخت سالن پرورش قرقاول از ۰ تا ۱۰۰

شرایط نگهداری جوجه یک روزه قرقاول در قفس

آخرین مرحله و شاید هم مهم‌ترین مرحله در آموزش جوجه کشی قرقاول نگهداری جوجه‌های یک روزه است. برای این منظور حتماً باید از قفس‌های مخصوص جوجه یک روزه قرقاول استفاده نمایید. در غیر این صورت احتمال تلفات بالا خواهد رفت و از این گذشته احتمال بیمار شدن آنها نیز وجود خواهد داشت.

جمع‌بندی آموزش جوجه کشی قرقاول

در این مطلب از قفس بلدرچین به بررسی مراحل جوجه کشی قرقاول پرداختیم و نکات مهم را برای آن برشمردیم. کاربران لازم است حتماً اهمیت کافی برای این مرحله از کسب‌وکار خود قائل شده و به هیچ وجه سهل‌انگاری در این مورد نداشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *